Zenekarok/DJk pénteki esküvőre

SS-Art-036

Zenekarok és DJk, akik vállalnak pénteki esküvőt - és ugyanolyan jól szólnak a hét minden napján...

Pesty Party Showband

Az év esküvői zenekara 2013 és 2014-ben! Abszolút prémium kategóriás rendezvényzenekar, 15 éves esküvői rutin, tökéletes látvány és hangzás. Szórakoztatás felsőfokon, kompromisszumok nélkül!

http://www.pestyparty.hu/


Lay Down Band

Formációnk kellemes, diszkrét háttérzenei/background szolgáltatást nyújt állofogadásokon, partykon, eskükői vacsorákon, születésnapi partykon, céges rendezvényeken, kiállításokon. Emellett önálló esteket is tartunk. Repertoárunkban klasszikus jazz standard-ek és népszerű popzenei dallamok csendülnek fel szokatlan hangszerelésben. A dalok több zenei irányzatot átölelve kelnek életre, jazz-latin, smooth jazz, swing, mainstream stílusokat megjelenítve, egyedi módon, benső és zenei világunkat tükrözve.

http://hu.laydown.hu


Mood for Dance

Tisztában vagyunk vele, hogy a zenekar kiválasztása nehéz, komoly körültekintést igénylő döntés, hiszen a zeneszolgáltatás minősége nagyban tudja emelni, de rossz választás esetén sajnos rontani is egy rendezvény színvonalát. Ha Ön nem kíván kompromisszumot kötni a zeneszolgáltatás terén, és a Vendégeivel együtt Ön is felhőtlenül élvezni szeretné a Nagy Nap hangulatát, akkor a Mood for Dance Zenekar az ideális választás!
Igényes és virtuóz élőzene szolgáltatásunkat az alábbi eseményekre ajánljuk: esküvők, bálok, party-k, céges rendezvények, születésnapok, névnapok, kiállítás megnyitók, évfordulók zeneszolgáltatása. A színvonalas elegáns háttérzenéléstől a fergeteges buli hangulatot igénylő szórakoztatásig minden igényt ki tudunk elégíteni.

http://mood4dance.hu/


RHS Dj TEAM

Lemezlovasként esküvői bulit csinálni nagy felelősség, hisz ez egy egyszeri kivételes esemény, ahol mind az ifjú párnak, mind a vendégeknek jól kell éreznie magát. Éppen ezért, úgy mint a finom élet elkészítéséhez jó szakács, úgy a hangulat megteremtéséhez is felkészült szakember szükséges, aki átérzi a buli hangulatát, formálja azt és közben kapcsolatot tart a násznéppel. Esküvőre szakosodott profi Dj csapat, világszínvonalú technikával a Nagy Nap biztos sikeréért.Minden estben az ifjú pár igényeihez igazodva.

http://www.rhs.hu/


DISCOFEVER

Nektek az első, nekünk a sokadik - segítünk!
20 év tapasztalat, 2 életvidám lemezlovas. A diszkó fergeteges hangulata + élő konga- és dobshow = biztos siker. Változatosság a retrótól a legújabb slágerekig. "(... ) a lehető legprofibb műsort nyomtátok. Ízléses volt, kulturált és ütős."

http://discofever.hu/


WeddingDJs

Csapatunk az WeddingDJs.hu 2009 óta foglalkozik kifejezetten esküvők hang- fénytechnikai és zenei szolgáltatásával. Számunkra elsődleges szempont a teljes összhang ezért törekszünk arra, hogy ne csak a zenék, hanem a fények is harmonizáljanak a párokkal valamint a dekorációval. Eddig több mint 200 esküvőn volt alkalmunk szórakoztatni a násznépet, mindenki megelégedésére. Sikerünk titka, a csapatunk tagjai közti több éves barátság, valamint, hogy technikai eszközeinket folyamatosan fejlesztjük. De a kulcs emellett természetesen a zenei paletta sokszínűségében rejlik. Minden esetben tudunk az alkalomhoz illő és a kéréseknek megfelelő zenei stílussal szolgálni.

http://weddingdjs.hu/


Esküvői DJk

Mi a nagy nap zenei részéhez szeretnénk magunkat ajánlani, mert valami egészen mást, valami igazán izgalmas élményt szeretnénk nyújtani esküvőtökre függetlenül attól, hogy családiasabb környezetben, vagy nagy társaságban kerül megrendezésre. Törekszünk arra, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk számotokra. Lemezlovasaink több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, számos reprezentatív rendezvény helyszínén értek már el sikereket. 

http://www.eskuvodjk.hu/


Deme Trió Partyzenekar

Csakis a jó hangulat vezérli a zenekart, és nem az általunk szeretett zenék ráerőltetése a násznépre. Mindig minden esetben a vendégek szórakoztatására a cél . 70 80 90 és napjaink zenéit játszuk + mulatós zene is.

http://www.demetrio.hu 


Dj. Tompa László

Tompa László a partymester.hu DJ-je. Esküvői DJ-ként több éve dolgozik. Igényes, precíz, ügyel a részletekre, a megjelenésre. A legmodernebb technikai felszereléssel rendelkezik. Eszközparkját folyamatosan fejleszti. Partyjait fergeteges hangulat jellemzi, hiszen a jó zene kulcs egy emlékezetes lagzihoz. Felkészült, széles zenei repertoárral rendelkezik. A spontán kéréseket szívesen, könnyedén teljesíti. Vacsora alatt kellemes, lágy zenét szolgáltat. A mulatós zene távol áll tőle, csak külön kérésre játssza ezt a zenei műfajt. Jó érzékkel találja el a násznép zenei kívánságait. 

http://www.partymester.hu 


Horizont Tánczenekar

Színvonalas élőzene szolgáltatás! Lakodalom, bál, utcabál, céges party, minden, ami ZENE! Szórakozz Velünk!

http://www.horizont-tanczenekar.hu


DJ. Schneider Gábor

A Retro korszak / Disco - Funky - Rock'N'Roll / vegyítve napjaink slágereivel, mindez egy

http://www.djschneider.hu


Lukács Tibor alias DJ DeLuxe esküvői dj és ceremóniamester

2003-tól rendszeresen jókedvvel zenélek az ifjú pároknak az esküvőkön nagy sikerrel. Az egyik legszebb és legnehezebb feladat az esküvői dj, amit csak csináltam életemben. Az esküvő a legtöbb ember életében egy egyszeri, megismételhetetlen csodás alkalom. Mindenki sokáig tervezgeti a nagy napot, hogy minden tökéletes és gördülékeny legyen. A szép ceremóniák a fantasztikus programok és egy elegáns esküvői vacsora utánaz esküvői dj feledata, hogy egy jóhangulatú bulival tegye teljessé a kivételes napot. Esküvői dj és  ceremóniamester is egyben! Országosan és az  EU-ban is.

http://www.djdeluxe.mlap.hu


GERAPPA PARTY BAND

Álmaid esküvői zenekarát keresed? Olyan csapatot szeretnél a saját esküvődre, amilyet még egyik ismerősödén sem láttál? Megtaláltad! A Te választásod a Gerappa Party Band!

• 100% élőzene • nemzetközi színvonal

• 5 kiváló, fiatal zenész

• nagy esküvői tapasztalat

• rendkívül széles repertoár

• garantált jó hangulat

EXKLUZIVITÁS – MEGBÍZHATÓSÁG – PROFIZMUS

http://www.gerappapartyband.com 


Esküvői Buli

Kedves Jegyespár! Dj mSound vagyok, esküvői lemezlovas. Tekintsétek meg weboldalamat és kérjetek árajánlatot pénteki esküvőtökre.

http://www.eskuvoibuli.hu


Dj Bruno

Dj-t keresel esküvődre, rendezvényedre komplett hang- és fénytechnikával országosan? Kérlek tekintsd meg szolgáltatásaimat, fotóimat és videóimat. Zenés szolgáltatások: Esküvők, Céges rendezvények, Karaoke- és kerti partyk, Születésnapi bulik, Leánybúcsúk, Baráti összejövetelek, Disco, Latin-est, Funky party, Bankettek...
Hangosítás:Rendezvények, Sport Események, Zenekari Fellépések, Promóciók, Szertartások, Családi Napok, Fesztiválok, Egyéb Események, Ideiglenes és szezonális hangosítások gyakorlatilag korlátlan teljesítménnyel...

http://www.djbruno.hu 


Metrum zenekar

Változatos, minden igényt kielégítő, élő zenei produkció esküvőre, bálokra, egyéb rendezvényekre megfizethető áron.

http://www.metrumzenekar.hu 


Silent Retro Band

Hangulatos zeneszolgáltatást, fergeteges partyt kínálunk minden kedves megrendelőnknek. Valódi házibuli hangulat, és a retro feelling jellemzi rendezvényeinket. Esküvőkre kedvező árakat kínálunk, és a zenélés mellett még a vőfélységet is vállaljuk. Rugalmas felállásban is 2 és 4 fő között megrendelhető zenekarunk. Megbízható korrekt hozzáállás, szorgalmas munka, igényes repertoár és előadás jellemez bennünket.

http://www.silentband.hu/

Kapcsolat

Telefon:

+36 1 501 34 63

Email:

uzenet (kukac) pentekieskuvo.hu

Iroda:

1139 Budapest, Váci út 19. Panoráma Ház

Regisztráció esküvői szolgáltatóknak