Esküvői videó pénteki esküvőre

SS-Art-072

Esküvői videósok és cinematográfusok, akiket örömmel ajánlunk pénteki esküvőkre...

Álomklip

Jó helyen jársz, ha szeretnétek kreatív filmet, egyedi Álomklipet, feledhetetlen mozgóképes esküvői emléket kapni. Esküvői videoklipeket alkotunk, szívvel, lélekkel, Nektek. Ez a Ti napotok lesz. Az esküvői ÁlomKlip is Rólatok szól.Természetes, egyedi látásmóddal örökítjük meg a legjobb pillanatokat, és napotok történetét, hogy álomszép klipetek lehessen.

http://www.alomklip.hu/


Fogel Mátyás

…Szavak helyett beszéljenek a filmek!

”Nem maradunk le semmiről, kreativitásunk a védjegyünk!”
”A szép pillanatot elkapni a legnehezebb…”

http://www.eskuvoi.video.hu/


Serenity team

Legnagyobb elismerés számunkra a párok öröme, a boldogság, amit az elkészült felvételekkel és fotókkal okozhatunk, az érzés, hogy részesei lehetünk életük egyik legfontosabb napjának, és úgy örökíthetjük meg mindazt, hogy maradandó, szép emlék legyen akár hosszú évek múltán is.

http://www.serenityteam.hu/


Kiss Ernő

Jelenleg vállalkozó vagyok. Vállalkozom arra, hogy ügyfeleim elképzelését az esküvői és céges filmiparban egyaránt maradéktalanul teljesítsem.
Ez a műfaj számomra egy kreatív megnyilvánulási forma. Küldetésem láthatatlannak maradni, megfogni a pillanatokat, tökéletes beállításokkal, hogy aztán a vágás során újra átéljem, átformáljam és a lehető legtöbbet kihozzam belőlük. A kép és hang összhangja. Számomra ez a cinematográfia.

http://ernokiss.hu/


Filmkovács

Profi film az esküvőről?Ugye ismeritek a home made esküvői videókat? A zajos, rángatózó képkockákat, a hosszú és gyakran unalmas perceket? Ne egy kétórás videó örökítse meg a legszebb nap emlékét!Elkészítjük Nektek azt a filmet, ami biztosan a kedvencek listájában lesz, évek elteltével is. Profi technikai felszereltséggel, szakmai tudással és óriási tapasztalattal állunk mögöttetek, hogy úgy örökítsük meg a gyönyörű emlékeket, ahogy Ti szeretnétek.

filmkovacs.hu


Lovas Hajni

Legfőbb célom úgy megörökíteni az eseményt, hogy az, az évek múltával visszanézve is újra átélhető legyen úgy, ahogy azt akkor érezhettétek. Próbálom ezt szinte észrevétlenül, minden fontos pillanatra odafigyelve úgy tenni, hogy a kamerák jelenléte senkit ne zavarjon. MEGÖRÖKÍTENI A LEGSZEBB PILLANATOKAT A LEGJOBB MINŐSÉGBEN, PROFI TECHNIKÁVAL, ELÉRHETŐ ÁRON. Számomra ezt jelenti az esküvői film.

http://www.lovasfilm.com 


FogelFilms

http://www.eskuvoi.video.hu


Valentinfilm - 50 év múlva is örömmel nézhető DSLR esküvői film

Mit kaptok tőlünk? Biztonságot. Olyan időtálló esküvői filmet, amire nagyszülőként is büszkék lesztek és az unokáknak fogjátok mutogatni! A DSLR technika adja a mozis látványvilágot, a szemet gyönyörködtető külsőt, a sok megszólalás pedig az igazi belső értéket, amivel sokadjára is örömmel nézhetőek esküvői videóink. Még annak is, aki ott sem volt az esküvőn! Kezdjétek el nézni honlapunk kezdőoldalának első videóját, egy 4 perces összeállítást és mindenre választ kaptok! :)

http://valentinfilm.hu

 

Kapcsolat

Telefon:

+36 1 501 34 63

Email:

uzenet (kukac) pentekieskuvo.hu

Iroda:

1139 Budapest, Váci út 19. Panoráma Ház

Regisztráció esküvői szolgáltatóknak