Esküvőszervezők pénteki esküvőre

shutterstock 43240570

Esküvőszervezők, akik pénteki esküvők szervezése során is megszabadítanak a stressztől és a gondoktól...

Jade Esküvő

A Jade drágakő a szerelem, a harmónia és a lelki béke bölcsességének a szimbóluma, növeli és táplálja a szeretetet, örömöt és életkedvet sugároz. Úgy gondoltuk, hogy ezek az értékek tökéletesen összefoglalják legfőbb törekvésünket, hogy esküvőjük megszervezésével hozzásegítsük a jegyespárokat ahhoz, hogy mindezt átéljék, és közös életük kezdete, esküvőjük napja is ennek jegyében teljen.

http://jadeeskuvo.hu/ 


Csobán Éva 

„Mert minden csak szervezés kérdése!”
Ez a mottója a 2013-as év esküvőszervezőjének. 2 szakmai díj, megannyi elégedett pár, állandó megújulás! Az esküvő egy megismételhetetlen nap 2 ember életében. Az esküvőszakmában profi, felkészült csapattal álmokat valósítunk meg a valóságban! Mindig szemlőtt tartva, hogy mi kell a jegyespárnak. Nincs olyan, hogy lehetetlen, mindenre van megoldás! Minden esküvő más, minden jegyespár egy egyéniség! Teljes körűen szervezzük az esküvőt Alfától Omegáig. Jelen vagyunk minden eseménynél a ruhapróbán át a torta kiválasztásán, a próbavacsorán, a dekoráció kitalálásánál. Megtervezzük lépésről lépésre az esküvő forgatókönyvét. A Nagy Napon építéstől bontásig jelen vagyunk! Az ifjú pár csak élvezi a nap minden pillanatát! Éld át az esküvőd felejthetetlen pillanatait a mi szakmai segítségünkkel!

http://www.eskuvoahogymegalmodtad.hu/


Bánhegyi Zsófi

Esküvő Nektek - a tervezéstől a lebonyolításig.Teljes körű esküvőszervezés, profi, gyakorlott, megbízható szolgáltatókkal. Nálunk nincsen lehetetlen!Az Esküvő Nektek egy profi, az esküvőszervezés terén jelentős gyakorlattal rendelkező cég, amely biztosítja Számotokra, hogy a Nagy Nap tökéletes és gondtalan legyen. Esküvőszervező csapatunk nem ismer akadályt, és kifejezetten kedveli a különleges ötleteket!

http://www.eskuvonektek.hu


Elegancia Esküvőszervezés

* Esküvőtöket terveznétek, de nem tudjátok, hogy fogjatok hozzá?

* Nincs elég időtök végigjárni a lehetséges Szolgáltatókat?

* Több ajánlatból is válogatnátok?

* Sok-sok kérdés merült fel és nem tudjátok kitől kérdezzétek?

* Felejthetetlen emlékeket és gondtalan pillanatokat szeretnétek???

Ha fentiekhez hasonló kérdések fogalmazódnak meg Bennetek, bizonytalanok vagytok... Akkor keressetek bátran! Segítek megszervezni esküvőtöket úgy, hogy minden a TI igényeitek/vágyaitok szerint történjen és TI is maximálisan élvezhessétek mind a szervezést, mind pedig a Nagy Nap örömteli pillanatait!

http://www.eleganciaeskuvoszervezes.hu

 

Kapcsolat

Telefon:

+36 1 501 34 63

Email:

uzenet (kukac) pentekieskuvo.hu

Iroda:

1139 Budapest, Váci út 19. Panoráma Ház

Regisztráció esküvői szolgáltatóknak