Dekoráció pénteki esküvőre

 dekor

Dekráció tervezők, akik örömmel segédkeznek pénteki esküvő helyszínek széppé varázslásában

EsküvőDesign

Mottónk: Örömmel készítjük, örömöt szerzünk vele! A dekoráció minden területén tudunk segíteni: Meghívó és társai (ültető és menükártyák). A helyszín ruhája: terem és ceremónia dekoráció.Virágcsokrok és díszítések.A megálmodott csodálatos nap sikeréhez lelkes és igényes munkánkkal járulunk hozzá.

http://www.eskuvodesign.hu 


Szintia Virág Esküvő Dekor

Esküvőre készülsz? Elképzeléstől a megvalósulásig segítünk. Mely virágok a kedvenceim, milyen virágok illenek hozzám, milyen a stílusom, egyáltalán hogyan kezdjek neki a szervezésnek? Rengeteg kérdés felmerül az esküvővel kapcsolatban, a mi dolgunk, hogy válaszokat adjunk, segítsünk a temérdek tennivaló közt. Szolgáltatásaink: http://youtu.be/iouyVrdXdfk

http://www.szintiavirag.hu 


OrsiDekor

Esküvői dekoráció és kellékek bérlése. Székszoknya 150 Ft-tól, köszönetajándék, meghívó

http://www.eskuvoidekor.com


Excellent Wedding Design

Minden esküvőre készülő pár gyönyörű dekorációról álmodozik. A dekoráció fontos része a Nagy Napnak, hiszen az általa árasztott hangulat örök emlékként marad meg a Ti és vendégeitek emlékeiben. Számunkra nagyon fontosak az apró részletek, melyek a pár személyiségét, ízlését és egyedi igényeit tükrözik tökéletes minőségben. Segítünk Nektek megvalósítani mindazt, amit megálmodtatok az esküvőtökre! Forduljatok hozzánk bizalommal, ha esküvői meghívóra, esküvői dekorációra és csokrokra volna szükségetek! Egy kötetlen és kötelezettségmentes személyes találkozó alkalmával segítünk Nektek mindenben.

http://www.excellentweddingdesigns.hu


Laura Dekor Stúdió

A legszebb napAmit megálmodtál, mi valóra váltjuk.......legyen az klasszikus vagy modern stílus!Terem, templom, zárt és szabadtéri esketés helyszíneinek elegáns, látványos dekorációja! A kívánt hatást igésenyen kezelt textíliákkal, gondosan kötött virágcsokrokkal és kompozíciókkal érjük el. A mennyezetet, hátteret, korlátokat, oszlopokat organza és muszlin anyagokkal, valamint fényfüzérekkel díszítjük. Gazdag színvilágunk és kiegészítő kellékeink varázsolják még szebbé az esküvőt.Több éves tapasztalattal, rugalmas munkánkkal, korrekt árainkkal állunk az ifjú pár rendelkezésére.

http://www.lauradekor.hu

Kapcsolat

Telefon:

+36 1 501 34 63

Email:

uzenet (kukac) pentekieskuvo.hu

Iroda:

1139 Budapest, Váci út 19. Panoráma Ház

Regisztráció esküvői szolgáltatóknak