Kiegészítő esküvői szolgáltatások pénteki esküvőre

kiegészítő esküvői szolgáltatások

Kiegészítő esküvői szolgáltatások, melyek péntekenként is könnyebbé és gördülékenyebbé teszik az esküvőt

Molnár Krisztina és csapata - esküvői gyermekfelügyelet

Legyen egy segítő támaszod, aki hozzásegít, hogy felszabadultan tudj táncolni és beszélgetni a barátaiddal, míg a gyermekekkel játszom. Kollégáink magyarul, angolul és németül is tökéletesen beszélnek, így a kétnyelvű esküvőkön is képesek vagyunk a Gyermekek számára biztonságot nyújtva az esküvőt maradandó élménnyé tenni.

http://www.eskuvoigyerekfelugyelet.com/


Mészáros Máté - táncos, koreográfus, táncoktató

Mészáros Máté vagyok a Szombat Esti láz 4. szériájának táncosa. 21 éve táncolok és 11 éve tanítok. Többek között esküvőkre is készítek nyitótáncokat. Ha szeretné megkoronázni a nagy napot egy feledhetetlen nyitótánccal vagy szeretné egy vidám mix keretében a barátokat is bevonni egy közös buliindító táncba, akkor örömmel állok rendelkezésükre. Igény szerint össze is vágom a kiválasztott zenéket, hogy vidám perceket szerezzenek a násznépnek.

http://www.maathee.hu


Azénruhám - menyasszonyi ruhakészítés

Álom és valóság - alkalmi és menyasszonyi ruha méretre készítése egyedi igények alapján. A tökéletesség új mércéje: a Te ízlésed.

http://www.azenruham.hu


Alfa Férfi Ruhaszalon

Vőlegény öltönyök méretre készítése. Elmondja elképzelését, és mi azt megvalósítjuk. Vagy választhat mintadarabjaink közül fazont és alapanyagot. Fotó/video alapján is tudunk segíteni.

http://www.alfastyle.hu


Chrysalis Esküvő

Chrysalis Esküvő ruháit az egyedülálló megjelenés és exkluzivitás jellemzi. A cég által forgalmazott ruhák Magyarországon limitált számban kerülnek forgalomba, ezzel is garantálva a Chrysalis Esküvő ruháit viselő menyasszonyok kizárólagos szépséget. Még keresed a megfelelő ruhát a 2015-ös esküvődre? Bizonytalan vagy a ruha fazonját illetően? Nem tudod, hogy a „sellőlány”, esetleg a királylányos megjelenés áll hozzád közelebb? A Chrysalis Esküvő munkatársai praktikus tanácsokkal és gyakorlati ötletekkel segítik döntésed, hogy az esküvői ruhapróba egy élmény legyen. A Dream ON Bridals „Sade

http://www.chrysalis-eskuvo.hu


Lufiposta

Lufiposta, léggömb felengedés, ledes vagy villogó ledes lufik. Az elmúlt 5 év egyik legkedveltebb esküvői játéka. Különböző színű és méretű lufikból, egyedi képeslapokból választhattok. A lufiposta nem csak szép látványt nyújthat, hanem izgalmas játékként is szolgálhat a pár és a vendégek részére.

http://www.lufiposta.hu 


Esküvői gyereksarok - játszóház

Immár több mint 10 éve szórakoztatjuk a gyermekeket esküvőkön, rendezvényeken. Nagyon jó meglepetés, program a gyerekeknek, s emellett a szüleik is nyugodtan szórakozhatnak, bulizhatnak. Gyereksarok képzett animátorokkal. Játszósarok, alvási lehetőséggel, játékokkal, foglalkozásokkal: kézműves foglalkozások, arcfestő, lufi modellező, bohóc, ugrálóvár, trambulin ... Animátoraink idegennyelvtudással rendelkeznek. Ha felkeltettük érdeklődését ajánlatkérési lehetőség és további információk honlapunkon.

http://www.gyerekbarateskuvoszervezes.hu/

Kapcsolat

Telefon:

+36 1 501 34 63

Email:

uzenet (kukac) pentekieskuvo.hu

Iroda:

1139 Budapest, Váci út 19. Panoráma Ház

Regisztráció esküvői szolgáltatóknak