Eljönnek a pénteki esküvőre?

shutterstock 3002142

Attól nem kell tartanotok, hogy a meghívottak nem jönnek el. Elképzelhető, hogy néhány vendégnek korábban kell eljönnie a munkahelyéről vagy szabadságot kell kivennie, de vigasztalásul, még két teljes napjuk lesz a pihenésre a nagy vigasság után.
Lehet, hogy néhányak számára még szokatlan egy pénteki esküvő, de szeretnélek benneteket biztatni, teljesen mindegy melyik nap házasodtok össze, hiszen ez a nap Rólatok szól.

Szóval azt tanácsolom, hogy vágjatok bele nyugodtan. Egy pénteki esküvőt illik egy kicsit később kezdeni, mint szokásosan kezdenénk. Sok tényező befolyásolhatja, hogy mennyire lehet korábbra, illetve későbbre kitűzni a ceremónia időpontját. Ha nyáron zajlik az esküvő, és esetleg szabadtéren, akkor teljesen pozitív dolog, hogy ha a késő délutáni órákra kerül a ceremónia időpontja. Így mindenki kényelmesen oda tud érni, és nem is lesz nagyon meleg. Arról nem is beszélve, hogy milyen szép, lágy hangulatú képeket fog majd a fotós készíteni Rólatok! Ezek a fények a legszebbek.

Pénteken mindenki egy kicsit megnyugszik. Véget ért a munkahét, és jöhet a hétvége. Egy pénteki esküvőn megfigyeléseim szerint tényleg el tudják engedni magukat az emberek, egy kicsit talán több fogy az italokból, de a fergeteges hangulat is garantált. Az ellazulást nagyban segíti a tudat, hogy még 2 nap áll a rendelkezésre a regenerálódáshoz. Ez a tudat adja talán a legnagyobb pluszt egy pénteki időpont kiválasztásánál.

Kapcsolat

Telefon:

+36 1 501 34 63

Email:

uzenet (kukac) pentekieskuvo.hu

Iroda:

1139 Budapest, Váci út 19. Panoráma Ház

Regisztráció esküvői szolgáltatóknak