3 érv a pénteki esküvő mellett

 

shutterstock 36414535

A házasságkötés mindenki életében az egyik legfontosabb és legmeghatározóbb esemény, amelyet mindannyian szeretnénk felejthetetlenné és emlékezetessé tenni. Az elmúlt években trendivé vált pénteken egybekelni, aminek az ifjú párok szerinte számtalan előnye van, és hogy melyek ezek?

1. érv a pénteki esküvő mellett

Nem kell hajnalok hajnalán „tábort verni” az Anyakönyvi Hivatal épülete előtt, majd valóságos közelharc árán „megszerezni” az áhított napra a legideálisabb időpontot, amely főleg a napjainkban oly divatos kültéri szertartások esetén okoz nehézséget, hiszen lássuk be, mindenki délután négy és hat óra között szeretné kimondani a boldogító igent.

2. érv a pénteki esküvő mellett

Egy pénteki esküvő esetén minden bizonnyal a szertartás is sokkal meghittebb, szívhez szólóbb, személyesebb hangvételű lesz, hiszen nem érzitek úgy, hogy a „Megkérjük a kedves hozzátartozókat, hogy a párnak a házassági termen kívül gratuláljanak.” mondattal szó szerint ki legyetek tessékelve az esküvő helyszínéről, ahol – hasonlóan a nagyobb városi templomokhoz – szinte egymásnak adják a párok a kilincset.

3. érv a pénteki esküvő mellett

Bármilyen késve is láttok hozzá a szervezési feladatokhoz, pénteki napra nagyobb eséllyel tudjátok lefoglalni a kiszemelt helyszínt, zenekart, ceremóniamestert, fotóst és videóst, és biztosan kevés szolgáltatótól halljátok majd azt „Sajnos már foglaltak vagyunk”. Nem beszélve arról, hogy a fodrásznál és a sminkesnél sincs aznap túlzott tolongás.

Kapcsolat

Telefon:

+36 1 501 34 63

Email:

uzenet (kukac) pentekieskuvo.hu

Iroda:

1139 Budapest, Váci út 19. Panoráma Ház

Regisztráció esküvői szolgáltatóknak